marți, 3 ianuarie 2012

"Viaţa e aşa cum vrei tu să fie"

Poate e doar un simplu răsărit de soare, dar pentru cel puţin un om înseamnă speranţa care ia viaţa în inima sa

Poate că ploaia e doar o mulţime de picături Şi totuşi pentru cel puţin o singură persoană sunt lacrimile plânse de inimă sa

Poate astăzi soarele doar a apus Dar fără îndoială există un suflet care s-a înălţat la cer lăsând în urmă multe zile în care soarele nu răsare ci doar apune

Poate pentru tine e doar încă un zâmbet sau doar o privire lipsită de semnificaţie dar fii sigur că pentru cel puţin o inimă, a fost lumină ce a reuşit să lase în urmă o figură posomorâtă, pentru a o schimba cu o alta, senină şi inundată de gânduri şi speranţe de mai bine

Poate viaţa e doar viaţa şi atât

... şi totuşi întotdeauna noi avem posibilitatea şi capacitatea sa transformăm ceva simplu în ceva special.. cu o semnificaţie şi care întotdeauna ne dă o stare de bine!

Poate e doar un copil care pentru o clipă a uitat să mai zâmbească, dar fără îndoială a regăsit în cele din urmă surâsul!

Poate pentru oarecare sunt doar simple cuvinte, dar există şi acel cineva pentru care au o semnificaţie!

Îmi amintesc un cântec..” Vine o zi”!

Da! Vine o zi când totul ia sfârşit şi nimeni nu ştie când va fi!

“Va Trece Şi Asta”... fie că e bine sau rău... totul vine şi trece e–e firul a ceea ce se numeşte Viaţa!

Iar viaţa asemeni unui fluture, e foarte fragilă.. într-o secundă de neatenţie poţi să-I rupi aripile, poţi să o pierzi fără cale de întoarcere!

Aşa că ar fi păcat să o neglijăm, să uităm să o trăim, să preţuim fiecare clipă, să nu pierdem nici un moment, să nu lăsăm neatins nici un scop, întâmplare!

Uneori e nevoie de curaj ca să o trăieşti!.. iar unele momente se lasă aşteptate, dar în final ajungi acolo unde trebuie!

Viaţa e un joc şi trebuie trăită ca atare!... iar noi oamenii nu suntem decât nişte “actori pe o scenă dominată de vise”!

Trăieşte asemeni unui fluture... savurează fiecare clipă a vieţii ca şi cum totul ar ţine doar o zi!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu